Voordelig en innovatief

1 min read
Kamado Joe

Met de Kamado Joe koop je een bbq die de kwaliteit van een Amerikaans model heeft, maar gemaakt is in China. Met de modellen die startklaar zijn, heb je de keus uit drie verschillende formaten. Een voordelig model wanneer je toch ondanks dat je weinig budget hebt een top bbq wilt hebben, een model wat gemiddeld is en het neusje van de zalm wat van grote kwaliteit is. Je kunt je in de webshop eerst inlezen waar je naar op zoek bent, en de unieke eigenschappen ontdekken.

Ieder model heeft dezelfde kwaliteiten

Ondanks dat het zogenaamde budgetmodel met een diameter van 34 cm niet heel erg groot is, doet dit niets af van de functies en de kwaliteit. Perfect om mee te nemen, door het geringe formaat wat de barbeque heeft, bij het large model wat iets groter is kun je kiezen uit drie modellen. Perfect om met het rooster van 46 cm doorsnede, van te genieten door het hele gezin. De Classis 2 is erg populair, de combinatie van de prijs met de functies heeft hiervoor gezorgd.

Kamado Joe

Meer innovatie

De Classic 3 is niet alleen een grote model, maar heeft ook nog meer innovatieve elementen. Een perfect kooksysteem wat drielaags is, het onderstel is verbeterd en er is ook een kolenmand aanwezig. De Big Joe is de grootste Kamado Joe, dezelfde innovaties als de Classis 2 alleen alles is groter. Het grilloppervlak van maar liefst 61 cm, zorgt ervoor dat je de hele familie en je vriendenkring uit kunt nodigen om een feestje te vieren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *