Utrechts speciaal bier van Brouwerij Eleven voor de echte genieter

3 min read

Brouwerij Eleven staat voor passie, ambitie en overtuiging. Onze bieren bestaan niet alleen uit de ingrediënten mout en hop, maar brengen ook een verhaal met zich mee. Elk biertje van Brouwerij Eleven heeft een ander verhaal en een andere smaak. In dit artikel vertellen we waar onze Brouwerij vandaan komt, wat ons bier bijzonder maakt en wat we voor jou kunnen betekenen. Ook staat er iets ontzettend leuks op de planning voor in de toekomst voor de échte bierliefhebber. Benieuwd wat dit is? Lees dan vooral even verder in ons verhaal hieronder.

Wat is het verhaal van Brouwerij Eleven?

De brouwerij in Utrecht is ontstaan vanuit een initiatief van Loes en Kevin. Beiden zijn wij twee fijnproevers met een passie voor het traditionele vakmanschap van het bierbrouwen. Sinds 2018 werken wij in onze eigen brouwerij om het perfecte biertje te maken. Met elkaar creëren we eindeloze variaties van bieren met mooie smaken. Onze missie is dat we een plek zijn waar de bierliefhebbers een fijne sfeer kunnen proeven, maar ook waar onze liefde voor het ambacht van het bierbrouwen te ervaren is. Het opbouwen van een community die samen geniet van onze lekkere bieren is ons doel. 

Wat kenmerkt ons bier?

In de wereld van bier is ontzettend veel keuze aan smaken. Brouwerij Eleven focust zich op het speciaal bier. Dit soort bier wordt ‘speciaal’ genoemd, omdat er een smaakje aan toegevoegd is. We hebben het dan over stevig gehopte bieren, zoals de IPA en NEIPA, maar ook bijvoorbeeld een pikzwarte stout, met een bittere afdronk. Omdat wij onze eigen stijl en karakter eraan toevoegen smaakt geen enkel speciaal biertje hetzelfde. Dat maakt ‘m ook zo bijzonder. Door de uitgebreide keuzes in ons assortiment zit er altijd wel iets voor je tussen wat je lekker vindt. Waar halen wij inspiratie vandaan voor onze biersmaken? Door samen te reizen te maken. Met ieder nieuw avontuur krijgen we ideeën voor het bier assortiment.

Wat zijn wij in de toekomst van plan?

Ons doel is dat we een plek creëren waar het ambacht van bierbrouwen te ervaren is. Daarom zijn wij, dankzij ruim 200 investeerders, begonnen met het bouwen van een brouwbar in Utrecht. Hier kun je echt met je neus midden in onze bieren zitten. Bij het bezoeken van onze bierbrouwerij kun je een rondleiding krijgen en aan het einde een proeverij. Een ontzettend leuk uitje om met je werknemers, familie of vrienden te doen. We hopen je snel te kunnen ontvangen in onze eigen brouwbar in Utrecht. 

Kan ik nu al van jullie bier proeven?

We begrijpen dat je na het lezen van dit artikel dorstig bent geworden. Gelukkig is het nu al mogelijk om ons bier te proberen. Via de bier webshop van Brouwerij Eleven kun je speciaal bier bestellen. Een speciaal bier pakket is natuurlijk het leukste cadeau voor een echte bierliefhebber. Wil jij dit geven voor bijvoorbeeld Vaderdag, een verjaardag of een huwelijk? Dan schrijven wij er graag een kaartje bij. Wanneer je speciaal bier online bestelt via onze webshop dan bezorgen wij het door heel Nederland bij je thuis. Proost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *