Een bedrijfsuitje organiseren, wat nu?!

2 min read

“Regel jij het bedrijfsuitje even?”. Die vraag kreeg je vorige week al, maar tot op heden heb je nog niks gevonden dat écht leuk is. Wat te doen, wat te doen. In de wandelgangen heb je al wel veel enthousiasme gehoord over Amsterdam, maar de mogelijkheden daar lijken eindeloos. Daarbij vind je het belangrijk dat het bedrijfsuitje dit jaar uniek is en nog lang besproken zal worden. Dat je bedrijfsuitje in Amsterdam plaatsvindt, is in ieder geval zeker.

Distilleren als een pro!

Een unieke activiteit die nog lang besproken wordt door je al je collega’s. Wij weten wel wat! Iedereen houdt wel van een drankje toch? Maar waar komt die lekkere rum nou vandaan en hoe wordt het precies gemaakt? Precies dat kunnen jij en jouw collega’s uitvinden en beleven bij de Distilleer Experience workshop van Spirited Union! Deze workshop start met het genieten van een cocktail gemaakt van de botanical rum in de distilleerderij van Spirited Union zelf. Daarna krijg je een tour door de distilleerderij en leer je meer over het distilleerproces en welke keuzes daarbij gemaakt moeten worden. Tour gehad? Dan begint het echte werk! Jij en je collega’s gaan zelf aan de slag met het distilleren van je eigen, unieke rum! Na afloop neem je deze rum in een gepersonaliseerde fles mee naar huis. Als dat niet lang besproken wordt, weten wij het ook niet meer.

Makkelijk bereikbaar

Het organiseren van vervoer voor al je collega’s kan nog een uitdaging zijn. Maar gelukkig is de distilleerderij van Spirited Union Distillery erg goed bereikbaar. De locatie ligt namelijk niet alleen vlakbij de snelweg, maar is ook met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *