Drie keer w: Wijnen web winkel

2 min read

Vroeger had je in elke stad wel een of andere speciaalzaak. Zo een zaak waar je fier op was dat je deze in jouw stad vond, waar je bijna dagelijks wou gaan rondkuieren, maar het toch maar niet meer deed. Want, als je opnieuw thuiskwam, dan was je beurs leeg, maar had je weer een aantal dingen waarvan je tot daarnet wist dat je het eigenlijk niet nodig had.

Tijden veranderen. En in heel wat steden en dorpen heb je geen zaakjes meer waar je zaken kon doen. Een grand cru kook je nu dezer dagen gewoon in de supermarkt. Of nee, eigenlijk niet. Sta me even toe jou bij de hand te nemen in de wondere wereld van de online winkel voor de grand cru wijnen.

Twee keer w: Welke wijnen

De naam grand cru zegt het al. Alleen het beste is goed genoeg voor de site grand cru wijnen.. Je vindt bij ons nu eenmaal een wijnige site. Als een van de weinige webwinkel sites koop je bij ons op grand cru alleen maar de beste wijnen en kan je deze kopen per fles. Je hebt dus geen heel grote kelder nodig. Wil je deze avond nog genieten, er is een 24 uurslevering voorzien. Mag het een beetje sterker, dan bieden we ook gedestilleerde ranken zoals een o zo lekkere rum aan of gewoon een fles grappa. Het ideale cadeautje? Ook dat kan je via ons vinden.

Weet je even niet wat kiezen? Dan staat onze smart sommelier voor je klaar en hoor je ineens waarom rode wijn niet altijd beter is bij een vleesgerecht.

Een keer w: Waar

Je kan heel wat informatie vinden op onze site. Maar soms heb je voor je proeverij net dat beetje meer hulp nodig. Ook dan staat grand cru voor je klaar in Dordrecht. Maar niet alleen dan, hun klantendienst staat steeds voor je klaar via Whatsapp, Facebook, mail of telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *