Brownies bestellen lekker smullen

2 min read
brownies bestellen

Brownies bestellen is een enorme bezigheid soms, maar vanaf nu niet meer. Door de gevarieerde keuzes zit er sowieso voor iedereen wat bij. Doordat je een keuze maakt en hem in je mandje stopt heb je binnen no time heerlijke brownies. Doordat de variaties in brownies steeds meer oplopen, kunnen tegenwoordig ook blonde brownies bestaan. Dit zijn brownies die gemaakt zijn met citroen en vanille. De oude bekende brownies van pure chocolade bestaan uiteraard ook nog. Door allergie kunnen veel mensen dus niet brownies eten terwijl dit vaak enorm lekker kan zijn. Daarom heb je nu glutenvrije brownies of juist lactosevrij. Gluten houd in dat je geen tarwe mag of meel, dit kan voor buikpijn zorgen. Daarnaast is een lactose allergie ook zeker niet fijn, dit betekent dat je geen melk mag hebben. In brownies zitten vaak melk, maar brownies kan je dus ook met andere melksoorten maken waardoor je dus geen buikpijn krijgt. 

Traktaties

Brownies bestellen en als traktatie geven is natuurlijk leuk, je kan dit meegeven aan je dochter die haar verjaardag viert. Ook kan je dit als cadeautje geven om iemand te bedanken, hier kan je dan een fles wijn bij stoppen of een ander soort drinken. Zo maak je er een leuk pakketje van en kan het dus gegeven worden. Hiermee tover je sowieso een glimlach op iemands gezicht. 

brownies bestellen

Inpakken en gaan 

En dat is dus wat je wilt. Door het leuk in te pakken maak je het cadeautje nog extra leuk, dit kan door middel van een leuk inpakpapier met een grote strik erop en een kaartje. Brownies bestellen kan je dus eenvoudig doen, een vrije middag over? Dan kan je ook overwegen om zelf thuis aan de slag te gaan, want een zelfgemaakt cadeau is vaak leuker dan een voor gepakt cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *